Tort Cappuccino cu glazură de Mocha
Tortul Cappuccino cu glazură de Mocha ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 778 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de pudră de cacao, scurtare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Neagră Mocha Cu Glazură De Cappuccino, Tort De Budincă Mocha Cappuccino, și Tort Mocha cu glazură de cremă de unt de alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de tort de 9 inch.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și 1/4 cană cappuccino.
Se toarnă 1 1/4 căni de apă, 3 albușuri de ou și 1 lingură de ulei.
Se amestecă bine, apoi se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit conform instrucțiunilor pachetului până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute, apoi se întoarce pe rafturi de sârmă și se răcește complet.
Pentru a face glazura Mocha: într-un castron mare, combinați scurtarea cu vanilia. Se amestecă jumătate din zahărul cofetarilor. Se amestecă în 2 linguri de lapte. Repetați cu zahărul rămas de cofetari și 2 linguri de lapte.
Se amestecă aproximativ jumătate din cacao.
Se dizolvă 1 lingură de cafea instant în 1 cană de apă fierbinte. În timp ce este încă cald, turnați două linguri de cafea în amestecul de glazură.
Se amestecă în cacao rămasă.
Adăugați amestecul de cafea, câte o lingură, până când se obține consistența dorită. Umpleți și înghețați tortul.