Tort Cald De Budincă De Mere Caramel

Tort Cald De Budincă De Mere Caramel
Tortul cald de budincă de mere Caramel necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 282 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de topping rece biciuit, măr Granny smith, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Tort Cald De Budincă De Mere Caramel, Tort Cald De Mere Caramel, și Tort De Mere Cu Caramel Cald Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Aruncați merele cu 1 lingură. amestec de tort. Pregătiți aluatul de tort cu amestecul de tort rămas conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se toarnă în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Sus cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Bateți amestecurile uscate de budincă, laptele, 3/4 cană topping de caramel și apă cu biciul 2 min.; stropiți peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Așezați vasul de copt pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți tortul 1 oră până la 1 oră 10 min. sau până se rumenesc. Se răcește 20 min. (Sosul se va îngroșa ușor pe măsură ce se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Bateti restul de caramel topping și bici rece până când se amestecă bine. Se toarna peste felii de tort chiar inainte de servire; top cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista