Tort cafea cu banane afine
Tort cu cafea cu banane și afine ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție conține 170 de calorii , 1 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 15. Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați scorțișoară măcinată, ienibahar măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort german de lămâie cu afine, Aka Cranberry Zitronenkuchen , Torta Di Banana (Prăjitură cu banane) și Coffee & Banana Pie (Pastel de Cafe y Bananos) .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți ouăle și vanilia.
Combinați ingredientele uscate; se adaugă la amestecul de smântână alternativ cu bananele, batând bine după fiecare adăugare.
Răspândiți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Top cu sos de afine.
Într-un castron mic, combina zahărul brun, nucile pecan și făina; se amestecă cu untul.
Se presară peste merișoare.
Coaceți la 350° timp de 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un grătar.