Tort Butterscotch I

Tort Butterscotch I
Tort Butterscotch s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 1 și costă 12,36 USD pe porție. O porție conține 3367 calorii, 44G de proteine, și 63G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, chipsurile de butterscotch, Budinca de butterscotch și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este super. Încercați Tort Butterscotch cu Ganache de ciocolată Butterscotch, Tort de dovleac Butterscotch cu glazură Butterscotch, și Tort de banane cu Butterscotch, Am Vrut Un tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu jeleu de 15 1/2 x 10 1/2 x 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați amestecul de tort, ouăle și budinca de butterscotch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budinca ButterscotchBudinca Butterscotch
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și presărați chipsurile de butterscotch, zahărul alb și migdalele tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute. Bucurați-vă!
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista