Tort Burger și Hot Dog
Rețeta Burger 'n' Hot Dog Cake se poate face în aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă servește 15. O porție conține 749 de calorii, 6 g de proteine și 25 g de grăsimi. Pentru 1,04 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de praf de copt, portocală, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum burger de grâu integral / chifle pentru hot dog, Dog Haus „Sooo Cali” Hot Dog Copycat și Confetti Corn Dog Hot Dog Topper.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se toarnă într-un 13-in uns și făinut. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Combinați făina și praful de copt; se adaugă la compoziția smântână și se amestecă bine.
Scoateți 1/4 cană de aluat într-un castron mic; se amestecă ciocolata topită și vanilia. Se amestecă extractul de lămâie în aluatul rămas.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt. Desenați două 2-3/4-in. cercuri, două 1-1/2-in. cercuri și două de 3-1/4-in. x 1-1/2 inchi. ovale pe hârtie.
Răspândire 1-1/2 inchi. cercuri cu aluat de ciocolată. Pe fiecare oval și pe fiecare cerc rămas, întindeți 2 linguri de aluat de lămâie; presara cercuri cu seminte de susan.
Coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până când marginile devin maro auriu.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
Puneți aluatul rămas cu linguri la distanță de 3 inchi pe foi de copt unse.
Coaceți timp de 8 minute sau până când marginile devin maro auriu.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.
Puneți tortul pe o tavă sau 14-in. x 10 inchi. tavă sau scândură acoperită. Nuanță două cutii de glazură roz cu colorant alimentar roșu; înghețați blatul și părțile laterale ale tortului. Cu vârful stelut #16 și glazură albă, plasați un chenar de frânghie în jurul părții de sus și de jos a prăjiturii.
Folosind glazură albă, formați două de 4 inci. cercuri pe tort pentru farfurii.
Pune o prăjitură rotundă cu lămâie, cu susanul în jos, pe o farfurie pentru chifla de hamburger. Nuanță 3 linguri de glazură verde; intinde jumatate peste chifla pentru salata verde. Acoperiți cu un fursec de ciocolată pentru burger.
Pentru brânză, colorați 2 linguri de glazură cu colorant alimentar galben și portocaliu; întindeți 1 lingură peste burger. Pentru ketchup, nuanță roșu 2 linguri glazură; se stropesc 2 lingurite peste branza. Pentru muștar, nuanțați 2 linguri de glazură în galben; se stropesc 2 lingurite peste ketchup.
Acoperiți cu un alt burger de prăjituri cu ciocolată; repetați straturile de brânză, ketchup și muștar. Pune restul de ketchup și muștar deoparte pentru hot dog. Pentru blatul chiflei de hamburger, întindeți glazura verde rămasă peste partea de jos a prăjiturii rotunde cu lămâie rămase; pune peste mustar.
Pentru chifla hot-dog, puneți o prăjitură ovală, cu partea de sus în jos, pe a doua farfurie.
Tăiați un pandișpan în jumătate pe lungime și modelați un hot dog (păstrați jumătatea de pandișpan pentru o altă utilizare). Nuanță 1/4 cană glazură roșu-maronie; răspândit peste hot dog.
Stropiți cu ketchup și muștar rezervat.
Puneți prăjitura ovală rămasă deasupra pentru blatul chiflei.
Pentru cutia de sifon, tăiați câte un capăt de pe fiecare dintre pandișpanul rămas.
Tăiați două pandișpan în jumătate pe lungime. Așezați al treilea pandișpan, cu partea tăiată în jos, pe tort. Aranjați jumătățile rămase în jurul prăjiturii, tăiate în interior. Nuanță roșu 3/4 cană glazură; părțile înghețate ale conservei. Nuanță 3 linguri de glazură gri cu colorant alimentar negru; înghețați deasupra și faceți o margine în jurul fundului cutiei. Introduceți paiele în centrul cutiei. Pipe „cola” și desene pe cutie cu glazură albă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Prajitura poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!