Tort Bundt Din Marmură Inversă
Reverse Marble Bundt Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 763 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, pudră de cacao cu proces olandez, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Bundt Din Marmură, Tort Bundt Din Marmură, și Tort Bundt Din Marmură De Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Acoperiți cu generozitate o tigaie Bundt de 10 inci cu spray de gătit antiaderent și pudrați-o cu pudră de cacao.
Într-un castron mare rezistent la căldură, așezat peste o cratiță cu apă clocotită, topiți ciocolata tocată.
Se ia de pe foc și se amestecă cele 2 lingurițe de pudră de cacao.
Cernem făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron mediu. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul la viteză medie până când este foarte neted.
Adăugați ambele zaharuri și bateți până devin pufoase, 2 minute. Răsturnați vasul și bateți timp de 10 secunde mai mult. Bateți ouăle, pe rând, apoi bateți iaurtul și vanilia. La viteză mică, bateți ingredientele uscate în 3 loturi, până când sunt încorporate.
Răsturnați două treimi din aluat în ciocolată și pliați până când nu rămân dungi (aluatul va fi foarte gros). Răsturnați jumătate din aluatul de ciocolată în tigaie și neteziți suprafața. Puneți aluatul de vanilie în tigaie și rotiți cu un cuțit. Răsturnați aluatul de ciocolată rămas în tigaie și rotiți-l de câteva ori.
Presărați granola deasupra și apăsați-o ușor pe aluat.
Coaceți tortul în centrul cuptorului timp de 55 până la 60 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească pe o grătar timp de cel puțin 45 de minute. Răsturnați tortul pe o farfurie și lăsați-l să se răcească. Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește.