Tort Bundt cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură dulce de unt de arahide
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 43 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3577 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână amestec de tort de ciocolată, smântână, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, Brioșe cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură de unt de arahide, și Tort cu unt de arahide cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și pulverizați tigaia bundt cu gătit antiaderent spray.To pregătiți tortul, puneți amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, smântâna, uleiul, smântâna, apa și untul de arahide într-un mixer. Bateți la minim până se combină bine. Aluatul va fi gros.
Se transferă în tigaia bundt pregătită și se coace timp de 45-55 de minute sau până se coace.
Lăsați să se răcească timp de 20 de minute înainte de a transforma tortul pe un suport pentru tort.
Lasă să se răcească completely.To pregătiți glazura, topiți untul de arahide în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 30 de secunde. Se amestecă laptele condensat îndulcit până se combină bine.
Stropiți o parte peste tortul răcit și adăugați un al doilea strat după 15 sau 20 de minute. Salvați glazura rămasă pentru felii individuale de tort.