Tort Bundt Cu Dovleac-Citrice

Tort Bundt Cu Dovleac-Citrice
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 14. Dacă 57 cenți pe porție cade în bugetul dvs., dovleac-citrice Bundt tort ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ouă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort Bundt De Porumb Cu Bomboane Citrice, Zesty Vanilie Citrice Bundt Tort, și Tort mare de ghimbir Bundt cu glazură de citrice de whisky pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți dovleacul, zahărul, laptele, ouăle, sucul de portocale, uleiul, aroma de arțar și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
(aroma Originala)(aroma Originala)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați făinurile, semințele de in, coaja de portocală, praful de copt, amidonul de porumb, semințele de mac, condimentele pentru plăcintă, sarea și bicarbonatul de sodiu; bateți treptat în amestecul de dovleac până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Semințe De InSemințe De In
(aroma Originala)(aroma Originala)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Transferați într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Coaceți la 350 timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Într-un castron mic, bateți zahărul cofetarilor, coaja de portocală și suficient suc pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Stropiți peste tort.

Ingrediente

4(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii1(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconserve de dovleacconserve de dovleac796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr cofetarizahăr cofetari1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)amidon de porumbamidon de porumb2ouăouă2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilapte fără grăsimilapte fără grăsimi2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisemințe de in măcinatesemințe de in măcinate11 kilogram de dovlecel,aromă de arțararomă de arțar1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 cană fructe tartinabile 100% afine1/2 cană fructe tartinabile 100% afine1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1/2 cană fructe tartinabile 100% afine1/2 cană fructe tartinabile 100% afine11 kilogram de dovlecel,coaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă2(iarnă)coaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)fulgi de cocos, prajit, optionalfulgi de cocos, prajit, optional2(poate fi sau trece)mari sau dovlecei, tăiați în sferturi pe lungime și tăiați în bucăți de 1/2 inchmari sau dovlecei, tăiați în sferturi pe lungime și tăiați în bucăți de 1/2 inch11 kilogram de dovlecel,1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde11 kilogram de dovlecel,6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriSâmburi suplimentari de floarea soarelui sărați, opționalSâmburi suplimentari de floarea soarelui sărați, opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista