Tort Bundt cu condimente de dovleac cu sos de Caramel sărat

Tort Bundt cu condimente de dovleac cu sos de Caramel sărat
O porție conține 551 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 81 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Un amestec de făină, cuișoare măcinate, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Bundt Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Caramel, Tort cu condimente de dovleac Tres Leches cu glazură de unt de Caramel sărat, și Tort Bundt de dovleac cu fulgi de ovăz cu sos de caramel de arțar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu ulei vegetal și făină și scoateți orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Așezați făina măsurată, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul, nucșoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați zahărul și uleiul măsurat în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți cu viteză medie până când zahărul este încorporat, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză medie și adăugați ouăle câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, aproximativ 1 1/2 minute Timp total de amestecare. Reduceți viteza la mediu scăzut, adăugați dovleacul și bateți până se combină, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu spatula de cauciuc.Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați încet amestecul de făină rezervat și bateți până se încorporează aproape complet, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
4
Scoateți vasul din mixer și pliați orice făină necorporată la margini cu spatula de cauciuc, asigurându-vă că răzuiți pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curat, aproximativ 1 oră până la 70 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Întoarceți tortul pe grătar și răciți-l complet.Pentru sosul de caramel sărat: topiți untul într-o cratiță cu fund mediu greu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
7
Adăugați zahărul, smântâna și siropul de porumb; se amestecă până când amestecul este neted; și aduceți la fierbere. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CremăCremă
ZahărZahăr
8
Se ia de pe foc, se amestecă sarea și se lasă deoparte să se răcească slightly.To se servește: se pudrează tortul cu zahăr pudră (dacă se folosește), se feliază și se servește cu sosul de caramel sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sos De CaramelSos De Caramel
SareSare
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista