Tort Bundt cu condimente de dovleac cu sos de Caramel sărat
O porție conține 551 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 81 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Un amestec de făină, cuișoare măcinate, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Bundt Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Caramel, Tort cu condimente de dovleac Tres Leches cu glazură de unt de Caramel sărat, și Tort Bundt de dovleac cu fulgi de ovăz cu sos de caramel de arțar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu ulei vegetal și făină și scoateți orice exces de făină.
Așezați făina măsurată, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul, nucșoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați zahărul și uleiul măsurat în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți cu viteză medie până când zahărul este încorporat, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză medie și adăugați ouăle câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, aproximativ 1 1/2 minute Timp total de amestecare. Reduceți viteza la mediu scăzut, adăugați dovleacul și bateți până se combină, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu spatula de cauciuc.Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați încet amestecul de făină rezervat și bateți până se încorporează aproape complet, aproximativ 1 minut.
Scoateți vasul din mixer și pliați orice făină necorporată la margini cu spatula de cauciuc, asigurându-vă că răzuiți pe fundul vasului.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curat, aproximativ 1 oră până la 70 de minute.
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Întoarceți tortul pe grătar și răciți-l complet.Pentru sosul de caramel sărat: topiți untul într-o cratiță cu fund mediu greu la foc mediu-mare.
Adăugați zahărul, smântâna și siropul de porumb; se amestecă până când amestecul este neted; și aduceți la fierbere. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, încă aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă sarea și se lasă deoparte să se răcească slightly.To se servește: se pudrează tortul cu zahăr pudră (dacă se folosește), se feliază și se servește cu sosul de caramel sărat.