Tort Bundt cu condimente de dovleac cu sos de Caramel sărat
O porție conține 551 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 81 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Un amestec de făină, cuișoare măcinate, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Bundt Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Caramel, Tort cu condimente de dovleac Tres Leches cu glazură de unt de Caramel sărat, și Tort Bundt de dovleac cu fulgi de ovăz cu sos de caramel de arțar.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu ulei vegetal și făină și scoateți orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Așezați făina măsurată, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul, nucșoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ienibahar
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Așezați zahărul și uleiul măsurat în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți cu viteză medie până când zahărul este încorporat, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză medie și adăugați ouăle câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, aproximativ 1 1/2 minute Timp total de amestecare. Reduceți viteza la mediu scăzut, adăugați dovleacul și bateți până se combină, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu spatula de cauciuc.Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați încet amestecul de făină rezervat și bateți până se încorporează aproape complet, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
4
Scoateți vasul din mixer și pliați orice făină necorporată la margini cu spatula de cauciuc, asigurându-vă că răzuiți pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curat, aproximativ 1 oră până la 70 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
6
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Întoarceți tortul pe grătar și răciți-l complet.Pentru sosul de caramel sărat: topiți untul într-o cratiță cu fund mediu greu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie Cu Sos
Tigaie
7
Adăugați zahărul, smântâna și siropul de porumb; se amestecă până când amestecul este neted; și aduceți la fierbere. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Cremă
Zahăr
8
Se ia de pe foc, se amestecă sarea și se lasă deoparte să se răcească slightly.To se servește: se pudrează tortul cu zahăr pudră (dacă se folosește), se feliază și se servește cu sosul de caramel sărat.