Tort Ancho Cu Ciocolată Fără Făină
Dacă $10.75 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul Ancho cu ciocolată fără făină ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 1 porții cu 3506 calorii, 54g de proteine, și 258g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă knudsen, ancho Chile măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Fără Făină Și Unt De Arahide Cu Glazură Caldă De Ciocolată, Tort De Ciocolată Fără Făină, și Tort De Ciocolată Fără Făină.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pulverizați ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei springform de 9 inci cu spray de gătit; părțile de praf ale tigaiei cu 2 lingurițe. zahăr. Pune deoparte.
Puneți ciocolata și untul într-un castron mare cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 1-1 / 2 min., amestecând la fiecare 30 sec., sau până se topește complet. Se amestecă 1/2 cană de zahăr.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă smântâna și ardeiul ancho măcinat; pus deoparte. Bateți albușurile de ou într-un castron mediu cu mixer electric la viteză mare 1 până la 2 min. sau până se formează vârfuri moi. Se amestecă ușor albușurile de ou în amestecul de ciocolată, în 3 loturi, cu spatula de cauciuc. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți 35 min. sau până când scobitoarea din lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede atașate. Se răcește în tigaie pe grătar 10 min.
Scoateți din tigaie în raft. Se răcește complet.
Serviți felii de tort acoperite cu 1 lingură. topping biciuit.