Tort Ambrosia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Ambrosia. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 354 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, apă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Ambrosia, Tort Strat Ambrosia, și Tort De Ambrozie Cu Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci.
Pentru a face umplutura de portocale-nucă de cocos, într-un castron mic cu microunde, amestecați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă treptat în 1/3 cană de apă. Se amestecă coaja de portocală și sucul de portocale. Cuptor cu microunde neacoperit la mare aproximativ 1 minut sau până când amestecul se îngroașă și fierbe; se amestecă. Cuptor cu microunde cu 30 de secunde mai mult, amestecând la fiecare 15 secunde. Se amestecă 2 linguri de nucă de cocos; rece.
Umpleți straturile de tort cu umplutură de portocale-nucă de cocos. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură.
Presărați 1/2 cană de nucă de cocos deasupra. Depozitați ușor acoperit.