Tort alb cu umplutură de lămâie

Tort alb cu umplutură de lămâie
Tortul alb cu umplutură de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 249 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, suc de lămâie, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat Alb Cu Umplutură De Caș De Lămâie, Tort alb cu umplutură de caș de lămâie-Lime și glazură de frișcă, și Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți două tigăi cu strat rotund de tort de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 2 căni de făină, 1 1/2 căni de zahăr, scurtarea, sarea și 2/3 cană de lapte într-un bol de amestecare și bateți timp de 2 minute cu un mixer electric la viteză medie. Se amestecă praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați albușurile rămase de lapte și 1 linguriță de vanilie și bateți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
LapteLapte
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați prăjiturile să se răcească apoi întindeți umplutura de lămâie între straturi și îngheț cu glazură fiartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
LămâieLămâie
7
Pentru a face umplutură de lămâie: într-o cratiță la foc mediu combinați 3/4 căni de zahăr, 2 linguri de făină, sucul de portocale și lămâie și oul rămas. Gatiti pana cand amestecul s-a ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PortocaliuPortocaliu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LămâieLămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Scoateți de pe foc furnica lăsați să se răcească complet înainte de a plia în frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
9
Se întinde între straturile de tort răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista