Tornade De Carne De Vită Arsă
Tornadele de vită arse necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 680 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de semințe de struguri, cimbru, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită arsă cu portocale și ardei iute, Supă de carne de vită și tăiței, și Filet De Vită Cu Rozmarin Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru mămăligă: într-o cratiță mică la foc mediu-mare, aduceți bulionul la foc mic. Apoi reduceți căldura la mediu-scăzut. Apoi, bateți încet făina de porumb și continuați să bateți în timpul întregului proces de gătit. Gatiti pana cand lichidul a fost absorbit, 5 pana la 6 minute. Apoi adăugați brânza, amestecați din nou, apoi gustați și condimentați cu sare și piper. Țineți cald până la servire.
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mare până la pragul fumatului, apoi adăugați uleiul; reduceți focul la mediu.
Presărați fripturile, ambele părți, cu sare și piper și adăugați în tigaia cu ulei. Prăjiți fripturile pe prima parte timp de 2 minute, apoi răsturnați și repetați gătitul timp de 2 minute suplimentare. Odată gătit, opriți focul și adăugați untul și cimbru. Lăsați untul să se rumenească, întorcând sau lingând untul peste fripturi în timpul procesului, timp de 1 minut.
Scoateți fripturile și lăsați să se odihnească timp de 2 minute. Apoi porționați mămăliga pregătită pe farfurii, acoperiți cu tornade arse și apoi lingurați peste unt brun și serviți.