Tornade De Carne De Vită Arsă

Tornade De Carne De Vită Arsă
Tornadele de vită arse necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 680 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de semințe de struguri, cimbru, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită arsă cu portocale și ardei iute, Supă de carne de vită și tăiței, și Filet De Vită Cu Rozmarin Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru mămăligă: într-o cratiță mică la foc mediu-mare, aduceți bulionul la foc mic. Apoi reduceți căldura la mediu-scăzut. Apoi, bateți încet făina de porumb și continuați să bateți în timpul întregului proces de gătit. Gatiti pana cand lichidul a fost absorbit, 5 pana la 6 minute. Apoi adăugați brânza, amestecați din nou, apoi gustați și condimentați cu sare și piper. Țineți cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
MamaligaMamaliga
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mare până la pragul fumatului, apoi adăugați uleiul; reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Presărați fripturile, ambele părți, cu sare și piper și adăugați în tigaia cu ulei. Prăjiți fripturile pe prima parte timp de 2 minute, apoi răsturnați și repetați gătitul timp de 2 minute suplimentare. Odată gătit, opriți focul și adăugați untul și cimbru. Lăsați untul să se rumenească, întorcând sau lingând untul peste fripturi în timpul procesului, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți fripturile și lăsați să se odihnească timp de 2 minute. Apoi porționați mămăliga pregătită pe farfurii, acoperiți cu tornade arse și apoi lingurați peste unt brun și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mămăligă PregătităMămăligă Pregătită
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista