Toppingul de înghețată de arțar-Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 4. O porție conține 384 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Igname glazurate cu arțar cu Topping de Pecan, Blackberry Crisp cu topping de arțar-Pecan, și Carne De Porc De Arțar Și Cartofi Dulci Cu Topping De Pecan Prăjit.
Instrucțiuni
1
Gatiti primele 3 ingrediente intr-o cratita la foc mediu, amestecand constant, 6 pana la 8 minute sau pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 234 (etapa cu bile moi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă untul. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Se amestecă pecanele și frișca. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni.