Topping Super Simplu De Guacamole
Rețeta Topping super simplu de Guacamole este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 33 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de avocado, suc de lămâie, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Brioșe cu banane cu chipsuri de ciocolată și topping casant Brownie {grâu integral , fără unt + Super simplu}, Carne De Vită Mongolă Super-Simplă, Super-Picantă, și Guacamole Pentru Super Bowl.
Instrucțiuni
Amestecați avocado, salsa și sucul de lămâie împreună într-un recipient de depozitare din plastic.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.