Topping De Crostini Greci La Grătar

Rețeta de Topping de Crostini greci la grătar este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de pâine, brânză feta, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc, Grec Crostini, și Crochete de năut cu Topping de salată grecească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați o treime din feliile de roșii într-un singur strat pe o grosime dublă de folie grea (aproximativ 12 in. pătrat).
Puneți jumătate din brânză peste roșii; presărați cu 1 linguriță oregano și stropiți cu 1 linguriță ulei.
Se presară cu un strop de piper. Repetați straturile.
Se acoperă cu felii de roșii rămase.
Stropiți cu uleiul rămas și presărați cu oregano rămas și un strop de piper. Îndoiți folia în jurul amestecului și sigilați bine.
Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 8-10 minute sau până la încălzire. Deschideți folia cu atenție pentru a permite scăparea aburului.
Transferați într-un platou de servire; serviți cu baghetă prăjită.