Toppingul de ceapă dulce și acru este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 266 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, oțet de vin roșu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Topping de ceapă dulce-acrișoară, Batoane de lămâie cu Topping de smântână dulce, și Cheesecake cu cartofi dulci de arțar fără Gluten, cu fund de turtă dulce și Topping de Marshmallow cu smântână.
Instrucțiuni
1
Blanch ceapa în apă clocotită 3 minute, apoi se scurge într-un șuviu și se clătește sub apă rece. Curățați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa, scuturând frecvent tigaia, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ingredientele rămase, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă când este străpunsă cu o furculiță și cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 40 până la 45 de minute. Răciți complet ceapa și aruncați crenguța de rozmarin.