Topping de ceapă dulce-acrișoară
Toppingul de ceapă dulce și acru este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 266 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, oțet de vin roșu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Topping de ceapă dulce-acrișoară, Batoane de lămâie cu Topping de smântână dulce, și Cheesecake cu cartofi dulci de arțar fără Gluten, cu fund de turtă dulce și Topping de Marshmallow cu smântână.
Instrucțiuni
Blanch ceapa în apă clocotită 3 minute, apoi se scurge într-un șuviu și se clătește sub apă rece. Curățați ceapa.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa, scuturând frecvent tigaia, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați ingredientele rămase, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă când este străpunsă cu o furculiță și cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 40 până la 45 de minute. Răciți complet ceapa și aruncați crenguța de rozmarin.