Topper de somon și arpagic
Topper de somon și arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.79 pe portie. O porție conține 412 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 27 de fani. Un amestec de năsturel, brânză, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tot somon cu crustă de covrig cu sos cremos de arpagic, Topper "Sushi" Cu Somon Afumat, și Bagel De Somon Afumat.
Instrucțiuni
Fulgați somonul într-un castron.
Adăugați brânza, coaja și sucul de lămâie, arpagicul și mult piper negru. Puneți totul împreună cu o furculiță, apoi păstrați-l răcit până la prânz.
Prăjiți ușor jumătățile de covrig, apoi întindeți cu amestecul de somon și acoperiți fiecare cu o mână de Nasturel. Mănâncă imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.