Top Secret plăcintă cu mere necesită în jurul valorii de 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 260 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr turbinado, făină, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Rulați o bilă de aluat pentru a se potrivi cu o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
3
Așezați crusta de jos în placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Se întinde crusta superioară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Rola
5
Într-un castron mare, combinați merele feliate, zahărul alb, zahărul brun, 2 linguri de făină, scorțișoară, nucșoară, coriandru, ienibahar și cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Coriandru
Ienibahar
Scorțișoară
Măr
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se amestecă bine și se toarnă în coajă de plăcintă. Punctați cu untul de lingură rămas. Acoperiți cu crusta superioară, sigilați marginile și tăiați excesul de aluat. Faceți mai multe fante mici în partea de sus pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Unt
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Aluat
7
Presărați blatul cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado Zahăr
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 90 de minute, sau până când crusta se rumeneste și umplutura este bulbucată.