Tonul Se Topește
Tonul se topește este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 536 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ton, brânză mozzarella, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare sunt Tonul Se Topește, Fon-Ton Se Topește, și Tonul Se Topește.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol de amestecare, combinați ceapa dulce, tonul scurs, mozzarella și maioneza.
Întindeți amestecul de ton pe felii de pâine franceză pentru a forma un sandviș.
Așezați sandvișuri pe o foaie de prăjituri.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 10 minute.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.