Tonul Cu Față Deschisă Se Topește
Tonul cu fața deschisă se topește este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger, piper, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Șunca cu față deschisă și mărul se topește, St. Patty se topește cu fața deschisă, și Sandvișul cu salată de fasole albă, anghinare și Pesto Se topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente; se amestecă tonul.
Se întinde peste fiecare jumătate de coc; se acoperă cu o felie de roșii.
Așezați pe o foaie de copt. Se fierbe 3-4 in. de la foc timp de 3-5 minute sau până când se rumenesc ușor și brânza se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz
Pinot Noir, Merlot și vinul rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir]()
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
cafea, prune, rodie