Tonkatsu-cotlet de porc în stil asiatic

Tonkatsu-cotlet de porc în stil asiatic
Tonkatsu-cotlet de porc în stil asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 292 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Dacă aveți la îndemână ouă, ulei vegetal, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tonkatsu-cotlet de porc în stil asiatic, Cotlet De Porc Asiatic (Sos De Soia De Ghimbir), și Rețetă De Sandvișuri Cu Cotlet De Porc În Stil Chicago pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, laptele, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați firimiturile panko într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Clătiți Cotletele de porc cu apă, apoi înmuiați în amestecul de ouă. Se acoperă cu firimituri panko, se înmoaie din nou în amestecul de ouă, apoi se acoperă cu un alt strat de firimituri panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
5
Așezați cotletele acoperite pe o farfurie până când restul sunt terminate. Dacă aveți timp, lăsați-le să se stabilească aproximativ 10 minute, iar acoperirea se va fixa foarte bine. Dacă doriți să înghețați cotletele, acum este momentul.
6
Când uleiul este foarte fierbinte, puneți Cotletele de porc în tigaie și prăjiți aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista