Puttanesca de ton necesită aproximativ 18 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 767 calorii, 41G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți evoo, măsline generoase, vermut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Ton Puttanesca, Penne Cu Puttanesca De Ton, și Ton Puttanescan și Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o oală mare cu apă la foc mare și aduceți la fierbere. Sare apa și gătește penne la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Între timp, încălziți o tigaie mare cu 3 rotații ale tigaiei EVOO la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu, gătiți un minut sau 2, apoi adăugați ton și rupeți-l cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mandarine, Fiecare
4
Adăugați măsline și capere, gătiți încă un minut sau încă 2, apoi adăugați vermut sau vin alb; amestecați și gătiți un minut. Dacă folosiți roșii întregi, așezați o strecurătoare peste un bol, zdrobiți roșiile cu o lingură de lemn, apoi adăugați roșiile și sucul lor în tigaie. În caz contrar, amestecați roșiile tăiate cubulețe și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sani De Fazan Daca)
Vermut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pătrunjel, coajă și piper negru, apoi fierbeți sosul încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Adăugați câteva linguri de apă de gătit cu paste amidonice în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
7
Scurgeți pastele, adăugați în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Yangarran Estate Denumire serie Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Seria De Denumiri Yangarra Estate Merlot
"Tânăr și vibrant acum, cu o mare explozie de aciditate proaspătă, dar cu scads de fructe. Explodează pe palat cu valuri de arome de cireșe dulci, mure și prune. Taninurile sunt groase și fanteziste. Acesta este un ager, dar ar fi păcat să pierdeți vivacitatea tinerească."- Pasionat De VinAromele profunde de prune coapte și fructe de pădure se disting prin indicii de nucșoară picantă în acest vin minunat. Pe palat, există o mulțime de fructe negre dulci, stratificate subtil cu condimente complexe și stejar prăjit. Bogat și delicios, vinul se termină cu o impresie elegantă de taninuri moi și aromă de lungă durată.