Ton Puttanesca
Puttanescanul de ton este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 767 calorii. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fulgi de piper, sare, pâine crustă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Penne Cu Puttanesca De Ton, Ton Puttanescan și Penne, și Paste De Ton Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți o oală mare cu apă la foc mare și aduceți la fierbere. Sare apa și gătește penne la al dente.
Între timp, încălziți o tigaie mare cu 3 Rotații din tigaie ulei de măsline extravirgin la foc mediu.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu, gătiți un minut sau 2, apoi adăugați ton și rupeți-l cu lingura.
Adăugați măsline și capere, gătiți încă un minut sau încă 2, apoi adăugați vermut sau vin alb; amestecați și gătiți un minut. Dacă folosiți roșii întregi, așezați o strecurătoare peste un bol, zdrobiți roșiile cu o lingură de lemn, apoi adăugați roșiile și sucul lor în tigaie. În caz contrar, amestecați roșiile tăiate cubulețe și sucul.
Adăugați pătrunjel, coajă și piper negru, apoi fierbeți sosul încă câteva minute.
Adăugați câteva linguri de apă de gătit cu paste amidonice în sos.
Scurgeți pastele, adăugați în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Serviți cu niște pâine crustă frumoasă.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Pinot Noir,și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă Merlot Lorilai, câștigător al Medaliei de aur Albertina. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.