Puttanescanul de ton este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 767 calorii. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fulgi de piper, sare, pâine crustă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Penne Cu Puttanesca De Ton, Ton Puttanescan și Penne, și Paste De Ton Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți o oală mare cu apă la foc mare și aduceți la fierbere. Sare apa și gătește penne la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Între timp, încălziți o tigaie mare cu 3 Rotații din tigaie ulei de măsline extravirgin la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu, gătiți un minut sau 2, apoi adăugați ton și rupeți-l cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mandarine, Fiecare
5
Adăugați măsline și capere, gătiți încă un minut sau încă 2, apoi adăugați vermut sau vin alb; amestecați și gătiți un minut. Dacă folosiți roșii întregi, așezați o strecurătoare peste un bol, zdrobiți roșiile cu o lingură de lemn, apoi adăugați roșiile și sucul lor în tigaie. În caz contrar, amestecați roșiile tăiate cubulețe și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sani De Fazan Daca)
Vermut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați pătrunjel, coajă și piper negru, apoi fierbeți sosul încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Adăugați câteva linguri de apă de gătit cu paste amidonice în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
8
Scurgeți pastele, adăugați în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Tunan în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Pinot Noir,și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă Merlot Lorilai, câștigător al Medaliei de aur Albertina. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.