Ton Mediteranean Topit

Ton Mediteranean Topit
Această rețetă servește 12. Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., topirea tonului mediteranean ar putea fi o extraordinară pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 103 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, centru de la 21-oz. boule multigrain, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Ton Mediteranean Topit, Melt Your Heart Ton Melt, și Melt Mediteranean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor la 3 inci de sursa de căldură; preîncălziți broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți pâinea cu ulei și fierbeți, răsturnând o dată, până când este ușor carbonizată pe ambele părți, 1 până la 1 1/2 minute. Lăsați broilerul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Într-un castron, amestecați tonul cu coaja de lămâie și sucul și uleiul de ton rezervat; rupeți ușor în fulgi mari cu o furculiță. Îndoiți ardeii, măslinele și ceapa; movilă pe pâine prăjită. Se acoperă cu brânză. Se fierbe doar până se topește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se presară cu arpagic și migdale; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista