Ton la grătar cu unt de busuioc și sos proaspăt de roșii
Tonul la grătar cu unt de busuioc și sos proaspăt de roșii este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 376 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.04 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fripturi de ton, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Ton cu sos de roșii-busuioc, Ton Cu Sos De Busuioc Caper De Roșii, și Fripturi de ton cu sos crud de roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Fulgi De Legume
2
Pentru a pregăti untul de busuioc, combinați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la netezire, răzuind părțile după cum este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se adauga ceapa si 2 catei de usturoi; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ceapă
5
Adăugați roșii; saut 2 minute. Se amestecă vinul, caperele, oțetul și zahărul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă pătrunjelul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pătrunjel
Oțet
Capere
Zahăr
Vin
6
Pentru a pregăti tonul, presărați tonul cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ton
7
Așezați tonul pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.