Ton la grătar cu Salsa de roșii

Rețeta de ton la grătar cu Salsa de roșii ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 10 minute. Acest fel principal are 473 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $6.82 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de fripturi de ton, coajă de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ton la grătar cu Salsa de roșii, Ton La Grătar Cu Salsa De Roșii Cherry, și Ton la grătar Zesty cu Salsa proaspătă de roșii.
Instrucțiuni
Bateți împreună vinaigreta, coaja de lămâie, usturoiul și oregano într-un castron mediu. Aranjați fripturile de ton într-un vas de copt puțin adânc și turnați 1/2 cană din amestec peste ele. Întoarceți tonul pentru a acoperi, apoi acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Încălziți un grătar la mare sau o tigaie la grătar la mediu-mare. Grill aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare, în funcție de nivelul de căldură. Între timp, turnați restul de 1/4 cană de vinaigretă peste roșii, capere și rucola și aruncați.
Serviți salsa de roșii peste sau alături de ton.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah