Ton la grătar cu Salsa de roșii

Tonul la grătar cu Salsa de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru $7.43 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți fripturi de ton, roșii, tei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Ton la grătar cu Salsa de roșii, Ton La Grătar Cu Salsa De Roșii Cherry, și Ton la grătar Zesty cu Salsa proaspătă de roșii.
Instrucțiuni
Puneți tonul într-un vas nemetalic superficial.
Bateți împreună 4 linguri de ulei, 1 cățel de usturoi, 1 lingură de suc de lămâie și rozmarinul într-un castron mic; condimentează cu piper.
Se toarnă peste ton, asigurându-vă că ambele fripturi sunt acoperite. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează la frigider timp de 1 oră.
Între timp, pentru a face salsa, puneți roșiile, ceapa verde și ardeiul iute într-un castron nemetalic. Se amestecă 2 lingurițe de ulei de măsline și usturoiul rămas și sucul de lămâie, apoi se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Cu zece minute înainte de grătar, scoateți tonul și salsa din frigider.
Încălziți tigaia cu grătar crestat la foc mare până când un strop de apă "dansează" la suprafață.
Periați crestele cu puțin din marinată.
Scoateți tonul din marinată și rezervați marinada.
Așezați tonul pe tigaia pentru grătar și gătiți timp de 3 minute, perindând cu marinada. Întoarceți cu grijă tonul și grătiți încă 24 de minute, până când exteriorul se rumeneste, dar carnea este încă roz în centru.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 2 minute.
Tăiați fiecare friptură în jumătate transversal.
Combinați rucola și salsa și serviți cu tonul, garnisit cu pene de tei.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 2 minute.
Tăiați fiecare friptură în jumătate transversal.
Combinați rucola și salsa și serviți cu tonul, garnisit cu pene de tei.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.