Ton La Gratar Provensale
Proven ton la grătar la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.07 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 42G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână fripturi de ton, tarhon, măsline ni arosroise și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Ton Provensale, Ton Și Roșii Provensale, și Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu. Acoperiți și răciți 20 de minute.
Presărați pește cu herbes de Provence și 1/4 linguriță sare.
Așezați peștele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele este mediu-rar sau gradul dorit de coacere.
Serviți pește cu amestec de roșii.
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.