Ton Kofte cu melasă de rodie-glazură de mentă cu Hummus picant zdrobit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ton Kofte cu melasă de rodie-glazură de mentă cu Hummus picant zdrobit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1193 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 7.66 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Dacă aveți ton, tahini, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Hummus Picant Zdrobit, Folie de Hummus cu linte cu Rețetă de melasă de rodie, și Găini Cornish cu glazură de rodie-melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 12 frigarui din lemn inmuiat in apa timp de 1 ora
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
1
Bateți împreună melasa de rodie, mierea, sucul de lămâie, muștarul și menta și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Muștar
Miere
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Lăsați glazura să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mică la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați pasta de roșii, chimenul, ienibaharul și cayenne și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Ienibahar
Piper Cayenne Măcinat
Chimen
5
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
6
Tăiați tonul în bucăți mari și adăugați-l într-un robot de bucătărie împreună cu amestecul de condimente răcit, pătrunjelul tocat 1/4 cană și coaja de lămâie. Condimentează cu sare și piper. Procesați până la destul de neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Lămâie
Pătrunjel
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Se transferă într-un castron și se răcește cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Preîncălziți un grătar de cărbune la foc mare folosind metoda căldurii directe.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Împărțiți amestecul de ton în 12 porții egale și rotiți-l în mingi de fotbal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Ton
10
Ungeți koftele cu o parte din uleiul rămas și presărați sare și piper. Grătați până se rumenesc și ușor carbonizate pe toate părțile și tocmai fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Rezervați o parte din glazură pentru servire, apoi periați koftes cu o parte din glazura rămasă de fiecare dată când întoarceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Dressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Transferați frigarui pe un platou și movilați o parte din hummusul picant de lângă ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
12
Stropiți kebaburile cu mai multă glazură și împrăștiați frunzele de pătrunjel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Dressing Japonez De Susan Preparat
13
Puneți două treimi din năut într-un robot de bucătărie împreună cu tahini, ulei de susan, miere, usturoi, chile, suc de lămâie, sos fierbinte dacă folosiți și condimentați cu sare și piper. Puree până aproape neted. Cu mașina în funcțiune, stropiți suficient ulei de măsline pentru a face un piure neted, dar gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Susan
Năut
Sos Fierbinte
Ulei De Măsline
Usturoi
Tahini
Ardei Iute
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
14
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Puneți năutul rămas într-un bol și zdrobiți grosolan cu un masher de cartofi. Puneți piureul de năut deasupra piureului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Bol
16
Stropiți cu ulei de măsline și împrăștiați frunzele de pătrunjel deasupra.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.