Ton glazurat cu arțar cu salată de pere-cartofi

Tonul glazurat cu arțar cu salată de pere-cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 488 calorii, 50g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 78 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Ton glazurat cu arțar cu salată de pere-cartofi, Ton glazurat cu arțar cu salată de pere-cartofi, și Fulgi De Ovăz Cu Pere Glazurate De Arțar.
Instrucțiuni
Bateți împreună muștarul, siropul de arțar, sucul de lămâie și 1 lingură de ulei de măsline. Pune deoparte.
Condimentează tonul pe ambele părți cu sare și piper.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mare.
Adăugați tonul și gătiți timp de 30 de secunde pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și periați ambele părți ale tonului cu glazura de arțar-muștar.
Se transferă într-un platou de servire și se ornează cu coriandru.
Se servește cu salata de pere-cartofi.
Per porție: Calorii 334, grăsimi totale 15g, grăsimi saturate 2g, colesterol 76 mg, sodiu 149 mg, Carbohidrați 8g, fibre 0g, proteine 39g
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Retipărit cu permisiunea de la New American Table de Marcus Samuelson, 8 octombrie 2009 John Wiley & Sons, Inc.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.