Ton de soia cu piure de wasabi

Ton de soia cu piure de wasabi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și pescatarian rețete în cutia de rețete, tonul de soia cu piure de wasabi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 375 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 3,53 USD pe porție. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă de primăvară, cartofi, fripturi de ton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Wasabi Homar Mash, Veggie ~ prăjituri cu piure de mazăre Wasabi, și Semințe De Dovleac De Soia Wasabi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sosul de soia, oțetul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2
Se toarnă peste ton și se marinează cel puțin 20 de minute sau până la 2 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
3
Așezați cartofii într-o tigaie cu apă clocotită ușor sărată, apoi gătiți timp de 10-15 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se scurge bine.
5
Încălziți laptele în tigaie și amestecați în wasabi, întoarceți cartofii în tigaie, apoi amestecați până se omogenizează. Se amestecă prin ceapa de primăvară și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
WasabiWasabi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Încălziți o tigaie antiaderentă până când fumați fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți tonul din marinată. Gatiti pe plita timp de 2-3 minute pe fiecare parte pana se arde la exterior, dar inca roz in interior. Gatiti boabele largi sau de soia conform instructiunilor ambalajului, apoi serviti alaturi de ton si piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoiaSoia
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate52
Revista