Ton Cu Sos Tartar Jalape La Cuptor

Tonul cu sos tartar jalape prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 471 calorii, 40g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $6.25 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, suc de lămâie, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Torturi de Crab cu sos tartar jalape-Lime, Chiftele de ton și ardei roșu cu sos Tartar de casă, și Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți jalapeos pe un arzător cu gaz la foc mediu-mare sau pe o foaie de copt sub un pui de carne. Prăjiți, întorcându-vă ocazional până când pielea se învârte peste tot, 6 până la 7 minute.
Puneți ardeii iute într-o pungă de hârtie sau într-un bol (acoperiți cu plastic) și lăsați-i să se aburească. Între timp, într-un castron mic, bateți maioneza, scallions, cilantro, suc de lămâie și 2 Tbs. din uleiul vegetal. Cu un cuțit de masă, răzuiește pielea carbonizată de pe jalapeos. Aruncați tulpinile, miezurile și semințele și tocați jalapeos fin. Se amestecă aproximativ jumătate din jalapeos în sos, se condimentează după gust cu sare și se adaugă mai multe jalapeos după gusteste posibil să nu doriți să le folosiți pe toate. Se răcește până este gata de servit. Într-un castron mic, combinați chimenul, 1-1/2 lingurițe. sare și piper. Frecați amestecul pe ambele părți ale fripturilor de ton.
Încălziți restul de 2 Tbs. ulei vegetal într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, rezistentă, la foc mediu-mare.
Adăugați fripturile de ton și căutați până se rumenesc pe prima parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, încă aproximativ 2 minute (tonul va fi încă crud la mijloc).
Lăsați tonul să se odihnească timp de 2 minute și cu un cuțit foarte ascuțit, tăiați-l transversal în felii groase de 1/4 inch.
Se servește cu sosul jalapeo.
72, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
3, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.