Ton Cu Sos Tartar Jalape La Cuptor

Ton Cu Sos Tartar Jalape La Cuptor
Tonul cu sos tartar jalape prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 471 calorii, 40g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $6.25 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, suc de lămâie, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Torturi de Crab cu sos tartar jalape-Lime, Chiftele de ton și ardei roșu cu sos Tartar de casă, și Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți jalapeos pe un arzător cu gaz la foc mediu-mare sau pe o foaie de copt sub un pui de carne. Prăjiți, întorcându-vă ocazional până când pielea se învârte peste tot, 6 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Puneți ardeii iute într-o pungă de hârtie sau într-un bol (acoperiți cu plastic) și lăsați-i să se aburească. Între timp, într-un castron mic, bateți maioneza, scallions, cilantro, suc de lămâie și 2 Tbs. din uleiul vegetal. Cu un cuțit de masă, răzuiește pielea carbonizată de pe jalapeos. Aruncați tulpinile, miezurile și semințele și tocați jalapeos fin. Se amestecă aproximativ jumătate din jalapeos în sos, se condimentează după gust cu sare și se adaugă mai multe jalapeos după gusteste posibil să nu doriți să le folosiți pe toate. Se răcește până este gata de servit. Într-un castron mic, combinați chimenul, 1-1/2 lingurițe. sare și piper. Frecați amestecul pe ambele părți ale fripturilor de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Friptură De TonFriptură De Ton
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Încălziți restul de 2 Tbs. ulei vegetal într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, rezistentă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați fripturile de ton și căutați până se rumenesc pe prima parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, încă aproximativ 2 minute (tonul va fi încă crud la mijloc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
5
Lăsați tonul să se odihnească timp de 2 minute și cu un cuțit foarte ascuțit, tăiați-l transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Se servește cu sosul jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Calorii
1
570, grăsime
2
29, Calorii Grase
1
250, Grăsimi Saturate
2
4, proteine
3
72, Grăsimi Mononesaturate
4
7, carbohidrați
5
630, colesterol
6
155, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
3, Grăsimi Polinesaturate
2
7, sodiu

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista