Ton cu sos de nucă de cocos-Curry

Tonul cu sos de nucă de cocos-Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 783 calorii, 58G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ton dezosat, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, Sos Curry-Nucă De Cocos, și Sos Curry De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați laptele de cocos, concentratul de tamarind și pasta de curry; se amestecă coriandru.
Clătiți tonul, uscați-l și întoarceți-l în sos de lapte de cocos. Ridicați peștele; salvați sosul.
Se toarnă sosul într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru; se aduce la fierbere la foc mare, amestecând. Sau aduceți la fierbere într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%). Păstrați cald.
Așezați tonul pe un grătar ușor uleiat peste un pat solid de cărbuni foarte fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 1 până la 2 secunde), închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti tonul pana cand fundul are o culoare palida de aproximativ 1/4 inch in peste (taiat pentru a testa; centrul este rosu), aproximativ 2 minute. Întoarceți tonul cu o spatulă largă și gătiți până când partea de pe grătar are aceeași culoare ca în partea de sus, iar centrul este încă roz până la roșu, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Se amestecă caju în orez, se pune lingura pe farfurii și se acoperă cu porții egale de ton.
Se servește cu sos cald de nucă de cocos-curry și se adaugă sare după gust.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.