Tonul cu legume provensale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 519 calorii, 36g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $6.27 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, dovlecei, bulb de fenicul—înjumătățit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ton la grătar cu legume provensale și Aioli ușori, Legume De Vară Provensale, și Legume Prăjite Provensale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați dovleceii, ardeiul gras, ceapa, cimbru și usturoiul feliat și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt crocante-fragede, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați Roșia, feniculul, măslinele și caperele, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când legumele sunt fragede, cu 2 până la 3 minute mai mult. Aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Într-o tigaie medie, încălziți restul de 1/4 cană de ulei cu căței de usturoi înjumătățiți. Condimentați tonul cu sare și piper, adăugați-l în tigaie și gătiți la foc moderat timp de 3 minute, întorcând o dată. Acoperiți tigaia și gătiți tonul la foc foarte mic timp de 2 minute mai mult; tonul ar trebui să fie încă puțin rar în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mandarine, Fiecare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți legumele pe farfurii. Se acoperă cu fripturile de ton și jumătățile de usturoi rumenite și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Ton
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.