Ton cu crustă de susan cu sos wasabi-Ponzu

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete în cutia de rețete, tonul cu crustă de susan cu sos wasabi-Ponzu ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 346 calorii, 42G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită pastă de wasabi, semințe de susan, suc de lămâie și sare. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Rețete similare includ Burgeri glazurați Mirin cu spanac Susan-Ponzu și maioneză wasabi-ghimbir, Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos wasabi-Lime, și Fripturi De Ton Cu Crustă De Susan Cu Sos Balsamic.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente, amestecând cu un tel.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați semințele de susan într-un vas superficial. Dragă ton în semințe de susan.
Adăugați ton în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.