Ton cu crustă de condimente cu salată thailandeză de mazăre de zăpadă

Rețeta de ton cu crustă de condimente cu salată thailandeză de mazăre de zăpadă ar putea satisface pofta ta asiatică în jur 35 minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 352 calorii, 42G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.23 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Un amestec de mazăre de zăpadă, semințe de coriandru crăpate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Tsunami ' s Tunan cu crustă de condimente pe salată de castraveți cu wasabi Vinai, Fripturi de ton cu crustă de condimente cu coriandru și busuioc, și Chili Crusted ahi ton & Avocado Salata cu coriandru usturoi Dressing (GF!) ... și Fave Five Friday: ton sănătos.
Instrucțiuni
Ungeți fripturile de ton cu ulei și condimentați cu sare.
Amestecați semințele de coriandru cu boabele de piper și apăsați-le pe ambele părți ale fripturilor de ton.
Într-un castron mic, combinați uleiul vegetal cu sucul de lămâie, lemongrass, sosul de pește, cilantro și chile.
Într-o cratiță medie, aburiți mazărea de zăpadă peste 1/2 inch de apă clocotită, acoperită, până când este verde strălucitor și crocant, aproximativ 2 minute.
Scurgeți mazărea de zăpadă, reîmprospătați-o sub apă rece și uscați-o.
Transferați într-un castron.
Grătați fripturile de ton la foc fierbinte, întorcându-se o dată, până când sunt ușor carbonizate afară și rare în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă de tăiere.
Tăiați fripturile de ton în felii groase și aranjați pe 4 farfurii. Aruncați mazărea de zăpadă cu 2 linguri de pansament și lingură alături de ton. Treceți pansamentul suplimentar la masă pentru a stropi peștele.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.