Ton Crusted cu ardei de Alep cu mandarina-ceapa verde gust, praz topit și vin roșu-reducere de rodie

Ton Crusted cu ardei de Alep cu mandarina-ceapa verde gust, praz topit și vin roșu-reducere de rodie
Ton Crusted cu ardei Alep cu mandarina-ceapa verde savura, praz topit și vin roșu - reducerea rodie necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 973 calorii, 51G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 11,05 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praz, ardei măcinați de Alep, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mandarine ai putea urma acest curs principal cu Clătite de mic dejun cu mandarine confiate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ton ahi crustat cu vinetă de rodie, Miel frigărui cu rodie picant-Rioja Vinaigrette vin roșu și mentă-migdale savura, și Salată italiană de ton, măsline verzi și mandarine pe pâine la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează tonul pe ambele părți cu sare. Praf 1 parte a tonului cu ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Căutați tonul, ardeiul cu fața în jos, până se rumenesc, aproximativ 1 până la 2 minute, întoarceți-l și continuați să gătiți timp de 2 minute pentru o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
La farfurie, împărțiți prazul topit pe 4 farfurii de servire. Aranjați fiecare friptură de ton deasupra prazului topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Așezați o lingură de ceapă verde de mandarină deasupra tonului și stropiți întregul vas cu reducerea rodiei de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
RodieRodie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
MandarinăMandarină
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați prazul, ceapa, morcovul, țelina și apa pentru a acoperi într-o oală mare și condimentați cu sare și piper. Aduceți la foc mic și gătiți până la fiert, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se scurge bine și se taie subțire.
8
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați scurgeri, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
10
Puneți vinul și portul într-o cratiță mică și reduceți la 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Bateți melasa de rodie și zahărul și gustați dulceața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Bateți untul rece chiar înainte de servire și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vin Merlot, Pinot Noir și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care îl puteți încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista