Ton Baconizat Cu Unt De Lămâie
Tonul baconizat cu unt de lămâie este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 773 calorii, 59G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $ 8.66 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 84 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, slănină, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Fripturi de ton cu unt de ardei de lămâie, Fripturi De Ton La Grătar Cu Unt De Lămâie-Piper, și Lămâie Piper Ahi Ton.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere. Puneți feliile de slănină în apa clocotită timp de 3 minute, apoi scurgeți-le. Înfășurați fiecare friptură de ton cu 2 felii de slănină și fixați-o cu o frigăruie de lemn sau o scobitoare.Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă usturoiul, sucul de lămâie și pătrunjelul. Puneți deoparte, păstrându-vă cald.Ungeți rafturile pentru grătar. Preîncălziți grătarul folosind toate arzătoarele setate la înălțime și cu capacul închis timp de 10 până la 12 minute.Ungeți ușor fripturile de ton învelite pe ambele părți.
Așezați pe grătar. Gătiți fripturile cu capacul deschis, perindând frecvent cu sosul de unt de lămâie, dar întorcându-vă o singură dată, la coacerea dorită. Aruncați orice sos pe care nu îl folosiți. Tonul este de obicei cel mai bun atunci când este servit rar până la mediu-rar, ceea ce ar trebui să dureze în total 5 până la 6 minute.
Se scoate pe un platou, se presară sare și piper și se servește.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.