Ton ars cu fasole verde, lămâie și Wasabi

Tonul ars cu fasole verde, lămâie și Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fripturi de ton de calitate sushi, suc de lămâie, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ton Ars Cu Ceapă Verde-Sos Wasabi, Fripturi de ton arse cu wasabi-maioneză de ceapă verde, și Ton ars cu sos de lămâie-Wasabi și chipsuri Wonton cu muștar fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Preîncălziți un grătar sau o tigaie la foc mare.
Condimentați fripturile de ton cu sare și piper după gust și pulverizați-le ușor cu spray de gătit. Când grătarul este fierbinte, adăugați tonul și gătiți timp de 1 1/2 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați tonul într-un platou și lăsați-l să se odihnească, neacoperit, timp de 5 minute.
Între timp, gătiți haricots verts în apa clocotită până când sunt doar fragede, aproximativ 3 minute; scurgere.
Într-un castron mediu, amestecați sucul de lămâie și coaja, usturoiul și pasta de wasabi.
Adăugați haricots verts, scallions și semințe de susan. Aruncați pentru a acoperi, adăugând sare și piper după gust.
Tăiați subțire tonul. Ventilați fiecare porție pe fiecare dintre cele 4 plăci. Îngrămădiți o movilă de haricoturi îmbrăcate deasupra tonului și serviți.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.