Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tonul ars cu ceapă verde-sos Wasabi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,57 USD pe porție. O porție conține 385 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de soia cu sodiu redus, ceapă verde, varză de ridiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fripturi de ton arse cu wasabi-maioneză de ceapă verde, Ton ars cu fasole verde, lămâie și Wasabi, și Tunan ars în sos Wasabi.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.