Tomatillo Salsa Verde

Tomatillo Salsa Verde
Tomatillo Salsa Verde este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 3 și costă 1,2 USD pe porție. O porție conține 85 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână frunze și tulpini de coriandru, tomatillos, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană), și Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții3
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista