Tomatillo-Pasilla de Oaxaca Salsa

Tomatillo-Pasilla de Oaxaca Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 200 de calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute pasilla de oaxaca, usturoi, tomatillos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pasilla de Oaxaca-Salsa Tomatillo, 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați tomatillos cu suficientă apă pentru a veni cam la jumătatea părții tigaiei, acoperiți și gătiți la foc mediu până când sunt moi, aproximativ 10 minute;se strecoară, rezervând lichidul.
Între timp, pe o plancha sau într-o tigaie grea, topiți lardover la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie și binecaros pe toate părțile, 5 până la 10 minute; transferați în borcanul unui blender electric.
Adăugați ardeii iute la plancha și prăjiți timp de 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți-le, rupeți-le în bucăți și adăugați-le în blender.
Se toarnă lichidul de gătit rezervat,se adaugă un vârf mare de sare și se amestecă până se omogenizează.
Adăugați tomatillos, amestecați și gustați pentru a regla sarea, după cum este necesar.
Retipărit cu permisiunea de la Dos Caminos: mâncare de stradă mexicană de Ivy Stark cu Joanna Pruess, Editura Skyhorse 2011, Editura Skyhorse
Vin recomandat: Pinot Noir, Trandafir Spumant, Riesling
Pinot Noir, Sparkling rosul și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 130 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!