Tomate Mozzarella Coace
Tomato Mozzarella Bake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 353 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, piper, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Coacerea cu roșii, cartofi și Mozzarella, Tomate & mozzarella spaghete coace, și Mozzarella, Roșii Și Gnocchi Se Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 2 linguri de unt pe ambele părți ale pâinii.
Așezați pe o foaie de copt; se coace la 400 km.aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se prăjește ușor.
Se taie în 1-in. cuburi. Reduceți căldura la 350 km.
Într-o tigaie mare, sotati ardeiul verde, ceapa si usturoiul in untul ramas pana se inmoaie. Într-un castron mare, bateți ușor ouăle. Se amestecă cubulețe de pâine, amestec de legume, slănină, zahăr, sare, oregano și piper.
Transferați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Tăiați fiecare roșie în patru felii groase; aranjați deasupra.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 30-35 minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.