Tomalito-Budinca de porumb dulce sau tort necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 224 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână porumb, unt, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca De Porumb Dulce, Budinca De Porumb Dulce, și Budinca De Porumb Dulce.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți untul într-un bol mediu cu un mixer electric până la crem. Bateți masa harina și apa în unt crem până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți 1 cană de porumb într-un blender; amestecați până se omogenizează. Amestecați porumbul amestecat, restul de 1 cană de porumb și făina de porumb în amestecul masa harina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Amestecați zahărul, smântâna, praful de copt și sarea împreună într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul de zahăr în amestecul de porumb; se amestecă pentru a combina. Puneți aluatul de porumb într-un vas de copt pătrat de 8 inci. Neteziți partea superioară a aluatului cu o spatulă. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Umpleți o farfurie de caserolă de 9x13 inci 1/3 plină cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
7
Așezați vasul pătrat acoperit de 8 inci în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți vasul de 8x8 inci din Baia de apă și lăsați să se răcească 10 minute.