Tom și Jerry
Tom și Jerry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 262 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați coniac, zahăr de cofetari, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Tom și Jerry, Tom și Jerry, și Jerry ' s Meatloaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați ouăle. Într-un castron mare bateți albușurile până se spumează.
Bateți 3/4 cană din zahărul cofetarilor și bateți până se formează vârfuri rigide.
Bateți gălbenușurile cu restul de 1/2 cană de zahăr de cofetari și aproximativ 4 până la 5 linguri de coniac până la culoarea deschisă și lămâie. Îndoiți albușurile în gălbenușurile de ou și dați-le la frigider.
Într-o oală mare, încălziți laptele până când este fierbinte, dar nu fierbeți. Reduceți căldura și mențineți laptele fierbinte.
La fiecare cană se adaugă 2 linguri de brandy (sau mai mult la gust) și 1 lingură mare de amestec de ouă. Se amestecă și se umple cana cu lapte fierbinte.
Puneți o altă lingură de amestec de ouă deasupra și presărați nucșoară.