Tokyo Tea

Tokyo Tea
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos, și băuturi vegane? Ceaiul Tokyo ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 271 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Un amestec de gin, lichior de pepene galben, sodă de lămâie/lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tokyo 75, Tokyo Rose, și Tokyo Manhattan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați într-un ulcior sau 1 castron mare de "pește", gheață, sodă de lămâie/lime, limes, lichior de pepene galben, vodcă, rom, gin și Triplu Sec.se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Fuziune X-RatedLichior De Fuziune X-Rated
Miere De CitriceMiere De Citrice
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Pepene GalbenPepene Galben
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
GinGin
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Turnați băutura peste gheață în pahare de sodă răcite și garnisiți cu o felie de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista