Tofu în sos de roșii condimentat Indian

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Tofu în sos de roșii condimentat Indian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, semințe de chimen, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc condimentată Indian în sos de roșii, Carne de porc condimentată indiană în sos de roșii, și Tacos Tri-Tip condimentat Indian cu orez Basmati cu chimen și sos de roșii acidulat.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie.
Adăugați usturoiul, rădăcina de ghimbir, ardeiul iute, cuișoarele, cardamomul, bățul de scorțișoară, semințele de chimen, sarea și boabele de piper și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați roșiile cu suc și dați la fiert.
Transferați pe gresie cu aragaz lent.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore sau la maxim timp de 4 până la 5 ore.
Tofu: pe o farfurie, amestecați făina, pudra de curry și cayenne.
Rulați tofu în amestec până când este ușor acoperit. Aruncați excesul de făină. Într-o tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați tofu dragat și saut, amestecând, până se rumenesc frumos. Puneți amestecul de roșii într-un vas de servire. Aruncați cuișoarele, cardamomul și bățul de scorțișoară.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;