Tofu Tikka Masala

Tofu Tikka Masala
Tofu Tikka Masala ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Această garnitură are 148 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Un amestec de pudră de turmeric, alternativă de lapte, Chile jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 740 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați paneer tikka masala( Sanjeev kapoor), cum se face paneer tikka masala, Pui tikka masala , cum se face pui tikka masala, și Paneer tikka masala (cum se face Paneer tikka masala) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați sucul de lămâie, ghimbirul, usturoiul, jalapeno, jumătate din coriandru și pudra de chili. Condimentați după gust cu sare și amestecați tofu până când este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se lasa la marinat 1 ora.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și amestecați ceapa. Gatiti timp de 3 pana la 5 minute sau pana devine translucid.Adăugați încet pudra de turmeric, iaurtul, alternativa de lapte și coriandrul rămas la durere. Se amestecă și se fierbe câteva minute până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați amestecul de tofu în sos și gătiți timp de 5 minute pe căldură medie. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Garnisiți cu coriandru proaspăt și serviți imediat cu pâine indiană Naan fără lactate sau orez încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
NaanNaan
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista