Tofu Portocaliu Vegan Fără Gluten, Kung Hei Fat Choy
Fără gluten vegan Orange tofu, Kung Hei Fat Choy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,47 USD pe porție. O porție conține 750 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, coaja de 1 miez de portocală îndepărtată cât de bine puteți, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul sub formă de pudră, puteți urma acest fel principal cu Paleo Peach Blueberry Crisp ca desert. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Bombe Cu Grăsime De Nucă De Cocos (Fără Gluten, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan), Friptură De Curcan Tofu (Fără Gluten, Fără Lactate, Fără Ouă, Vegană ), și Salată de Tempeh cu ghimbir portocaliu și orez brun cu vinaigretă balsamică portocalie (vegană, fără gluten dacă se folosește tempeh fără gluten).
Instrucțiuni
1
Feliați tofu în bucăți groase, înfășurați în prosoape de hârtie și puneți-le într-o strecurătoare cu un bol greu deasupra. Schimbați prosoapele de hârtie după 15 minute și scurgeți încă 15 minute, cel puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci